Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La Fiscalia del Tribunal de Cuentas veu delicte en els comptes de Podem del 28A

|

- Publicitat -

“Catalunya em queda molt lluny” deia Íñigo Errejon. Podemos i IU pactàvem amb el PSOE del 155 i, Pablo Iglesias avisava que no hi havia línies vermelles, si calia apartar el referèndum o aplicar noves mesures repressives a Catalunya. De fet, per l’esquerra “progressista” espanyola Catalunya no ha estat cap prioritat perquè, en el fons, defensar els drets i llibertats al Principat significava perdre vots a Espanya.

Ara, segons quines posicions o declaracions dels de Podemos al Gobierno, molesten als poders fàctics de l’Estat que han començat una onada de repressió cap als seus líders. Des de l’assetjament als mitjans de comunicació unionistes, fins a l’escarni personal cap a Pablo Iglesias i Irene Montero.

Publicitat

Ara, la Fiscalia del Tribunal de Cuentas aprecia un possible delicte electoral i de falsedat documental en els serveis facturats per la formació estada en els comicis d’abril de 2019. De fet, el responsable del Ministeri Públic espanyol apunta que el contracte amb la consultora Neurona per import de 363.000 euros va poder ser simulat i demana una investigació.

La judicialització es produeix després que el fiscal, Miguel Ángel Torres Morato, apreciï dos tipus de delicte en els serveis facturats a Neurona “al no estar suficientment acreditat la seva elaboració per part del proveïdor” i sospesa que el contracte va poder ser simulat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut