Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

La Falange fa costat a Josep Borrell

El nacionalisme espanyol no hi entén de sigles i s'uneix contra Catalunya

|

- Publicitat -

Josep Borrell, pres per la ràbia que li ha provocat Gabriel Rufián abans de ser expulsat del Congreso a Madrid, s’ha inventat que un diputat d’Esquerra, Jordi Salvador i Duch, l’ha escopit. Es copsa com ja no només el PSOE copia la deriva nacionalista espanyola de Ciudadanos sinó que ara, fins i tot, mimetitza el fet de mentir i convertir l’agressor en víctima.

La deriva ultra del ministre d’exteriors espanyol ha seduït al PP i a Ciudadanos, tal com han demostrat aplaudint-lo en massa a la cambra baixa espanyola, però també ha captivat el partit d’ultradreta i franquista La Falange.

Publicitat

El partit no il·legalitzat de José Antonio Primo de Rivera ha mostrat a Borrell el seu suport a través de les xarxes. Un fet que evidencia com el nacionalisme espanyol no hi entén de sigles de partits i que l’eix social queda apartat quan es tracta d’anar a l’uníson contra Catalunya.

Et pot interessar  Illa es renta les mans en el 'cas Koldo': admet que va reunir-se una vegada amb Koldo García però afirma que el Ministeri no li va comprar res
Publicitat

Opinió

Minut a Minut