Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

La caverna celebra aquest “espectacular” descobriment del CNI sobre les mobilitzacions

Eduardo Inda assegura que la intel·ligència espanyola, a més, ja sabia que es tallaria l’AP-7

Redacció 14/11/2019
Eduardo Inda, director d'OKDiario

Eduardo Inda, un dels personatges més casposos i recalcitrants que ofereix la caverna mediàtica espanyola ha ofert avui una notícia en exclusiva que celebrava un gran descobriment del CNI de cara a les pròximes mobilitzacions al Principat.

Els serveis d’intel·ligència espanyols, els mateixos que no van trobar les urnes, no han pogut reprimir els talls i les manifestacions massives a Catalunya. Tampoc encara han trobat qui hi ha darrere de Tsunami Democràtic però sí que han fet un gran descobriment, tal com relata el tabloide OkDiario.

Segons Inda, fonts del CNI han explicat al seu mitjà que “han detectat a Catalunya una compra massiva de trepants professionals i semiprofessionals”, és a dir, màquines per a fer forats. Segons Inda, les dades obtingudes “s’ha detectat que en les últimes setmanes s’havien adquirit diversos models -i broques especialitzades- en grans superfícies, juntament amb un altre material susceptible de ser utilitzat en sabotatges contra carreteres. Com les transpalatals”.