Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

La caverna celebra aquest “espectacular” descobriment del CNI sobre les mobilitzacions

|

- Publicitat -

Eduardo Inda, un dels personatges més casposos i recalcitrants que ofereix la caverna mediàtica espanyola ha ofert avui una notícia en exclusiva que celebrava un gran descobriment del CNI de cara a les pròximes mobilitzacions al Principat.

Els serveis d’intel·ligència espanyols, els mateixos que no van trobar les urnes, no han pogut reprimir els talls i les manifestacions massives a Catalunya. Tampoc encara han trobat qui hi ha darrere de Tsunami Democràtic però sí que han fet un gran descobriment, tal com relata el tabloide OkDiario.

Publicitat

Segons Inda, fonts del CNI han explicat al seu mitjà que “han detectat a Catalunya una compra massiva de trepants professionals i semiprofessionals”, és a dir, màquines per a fer forats. Segons Inda, les dades obtingudes “s’ha detectat que en les últimes setmanes s’havien adquirit diversos models -i broques especialitzades- en grans superfícies, juntament amb un altre material susceptible de ser utilitzat en sabotatges contra carreteres. Com les transpalatals”.

Et pot interessar  La fiscalia demana arxivar la causa contra l'exdirectora del CNI per l'espionatge a Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut