Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La banca ja pressiona Sánchez perquè pacti amb Rivera

PSOE i Cs acumulen deutes milionaris amb Banco Santander

|

- Publicitat -

Els poders fàctics i econòmics espanyols no han tardat ni 24 hores després de conèixer el resultat electoral del 28-A per a començar el seu pressing a PSOE i Ciudadanos perquè pactin.

Un govern amb un aliat de dretes és molt més seductor i suculent per a la banca que no pas un pacte del PSOE amb Podemos i, ni de bon tros, amb ERC.

Publicitat

Una carta del Banco Santander

Així doncs, un dels principals bancs espanyols, El Santander, en l’informe que envia als seus grans clients, fa una anàlisi on apunta que “la coalició entre PSOE i Ciudadanos probablement plauria als mercats financers, atès que la posició liberal de Cs seria millor rebuda que el populisme de Unides Podem”.

PSOE i Cs endeutats amb el Santander

Segons el diari El País, el PSOE té un deute d’uns 60 milions d’euros amb bancs espanyols i una quantitat important és, justament, al Banco Santander. Ciudadanos, segons elDiario16, té el 100% del seu finançament amb el Banc Popular, en concret 8,2 milions d’euros, préstecs que han passat a ser propietat del Santander.

Les promeses electorals de Cs, més falses que una moneda de tres euros

Les promeses de Ciudadanos abans del 28-A ja s’han esfumat. Alberto Carlos Rivdra ja ha començat la coartada per a poder justificar el seu engany electoral: intentar pactar amb el PSOE i ser ministre. Alberto Carlos Rivera ha decidit iniciar una enquesta als seus militants per avalar el pacte amb Pedro Sánchez. Els taronges estan utilitzant un canal oficial del partit per preguntar si els seus simpatitzants aprovarien “un suport com es va fer a Andalusia amb Susana Díaz”.

Et pot interessar  El PP registrarà un escrit al Congrés per exigir la "dimissió immediata" d'Armengol pel 'cas Koldo'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut