Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024

Inda i Okdiario abaixen el cap i publiquen la rectificació de la notícia falsa que els va portar a judici

|

- Publicitat -

El mitjà ultra Okdiario i el seu director, Eduardo Inda, han acatat finalment la condemna de l’Audiència Provincial de Madrid que els obligava a publicar la rectificació d’una notícia falsa sobre el secretari general de FACUA-Consumidors en Acció, Rubén Sánchez, segons anuncia l’organització.

Publicitat

El polèmic diari espanyolista es va inventar que Sánchez havia titllat d'”homòfob” un membre de Cs a la Junta d’Andalusia que havia escopit a una caravana que celebrava el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. La defensa d’Inda, agafada amb pinces, sostenia que en enllaçar opinions de dos diaris que consideraven homòfob al polític de la Junta, Sánchez feia seva l’acusació.

Tanmateix, els magistrats de l’Audiència varen resoldre que el fet que algú publiqui un tuit incloent enllaços a informacions no significa que assumeixi com a propis i veraços el contingut i les opinions expressades en aquestes.

Tal com plantejava la sentència, Okdiario s’ha vist obligat a publicar el text íntegre de la rectificació exigida per Sánchez a la web del diari, “destacant-se en portada durant un dia i sense que sigui posteriorment eliminat dels continguts del diari”, a més d’una al·lusió i enllaç al mateix en els seus comptes de Twitter i Facebook.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut