Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Felipe VI, en quarantena per contacte amb un positiu de coronavirus

|

- Publicitat -

El rei espanyol Felipe VI ha començat a fer quarantena després de saber que ahir va estar en contacte amb una persona que ha donat positiu per coronavirus, segons han confirmat a l’ACN fonts de la Sarsuela.

El monarca espanyol se sotmetrà al protocol sanitari pertinent que estableix que haurà d’estar deu dies confinat per descartar que pugui desenvolupar la infecció. Durant aquest termini el fill del rei decrèpit fugat Juan Carlos de Borbón ha suspès l’agenda oficial i no podrà sortir de la seva residència.

Publicitat

Els Borbons i el “corona-virus”

No és la primera vegada que la Covid-19 afecta els Borbons. al setembre, la princesa Elionor, va haver d’estar confinada per un positiu per coronavirus a la seva classe de l’escola. Tots els companys de classe també van fer quarantena. També, la cosina del rei Felipe VI, Maria Teresa de Borbón i Parma, va morir a París als 86 anys pel coronavirus l’abril passat.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut