Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Expulsat i detingut un regidor de Vox per maltractar la seva parella

|

- Publicitat -

El partit d’ultradreta i radical nacionalista espanyol Vox, que manté una lluita incansable negacionista sobre la violència de gènere, va acumulant taques al seu expedient com a formació política.

Dies després que el seu secretari general, Ortega Smith, fos escridassat per una víctima a l’Assemblea de Madrid, avui s’ha conegut que un regidor de Vox recentment expulsat per negar-se a abaixar-se el sou, ha estat detingut presumptes maltractaments psicològics a la seva parella després de ser interrogat per agents de l’Equip de la Dona i el Menor (EMUME).

Publicitat

El fins ara edil de Turisme i Platges de la localitat almerienca de Roquetas de Mar, Antonio Francisco Barrionuevo, ha estat posat a disposició judicial per aquest dilluns i està a l’espera de si es celebra un judici ràpid o se segueix un procediment normal.

Tant la Comandància de la Guàrdia Civil d’Almeria com l’Ajuntament de Roquetas de Mar, governat en coalició pel PP i Vox, han declinat oferir dades sobre la detenció o, en el cas del Govern local, sobre les decisions que es puguin prendre al respecte després de l’arrest del regidor.

 

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut