Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Estossegar a la policia per no ser detingut, nova pràctica que engrandeix la #MarcaEspaña

|

- Publicitat -

Un nou cas de la Marca Espanya ens porta cap a Andalusia. Allà, en menys de 24 hores s’han produït dos casos idèntics: intentar saltar-se la quarantena i fer foragitar la policia amb la pràctica d’estossegar i tossir sobre els agents.

La propagació de l’epidèmia del nou coronavirus a l’Estat s’ha escampat com una taca d’oli especialment per la incompetència i nul·la gestió de les autoritats i administracions espanyoles. Hi ha qui usa maliciosament la psicosi entre la ciutadania davant l’amenaça de poder contraure el Covid-19 per a treure’n profit.

Publicitat

Una patrulla d’agents es trobava a la primera pista de la platja de La Barrosa, Cadis, realitzant la tasca de control la quarantena. Una de les persones que van intentar identificar va començar a tossir-los a la cara deliberadament.

Els policies van retrocedir, separant-se d’ell. A part de projectar la tos (amb virus o no) també va proferir insults contra els agents, traient de la butxaca un tensor de ferro per colpejar-los als agents fins que va ser reduït.

El segon cas va anar una mica més enllà: La Policia Nacional espanyola va detenir el dilluns a una jove de 18 anys per saltar-se la quarantena i, a part de tossir, escopir a un agent que li va ordenar que tornés a casa seva. Els agents la van detenir com a presumpta autora d’un delicte de desobediència, resistència greu i atemptat contra l’autoritat.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut