Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Esbroncada de Josep Costa a Rufián per la farsa de les quotes a la Llei Audiovisual

|

- Publicitat -

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts la nova Llei Audiovisual que segons els acords establerts entre el Gobierno i ERC inclou una quota del 6% de català a les produccions i doblatges. El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ja ha apuntat que “és un acord de mínims, amb coses que evidentment cal millorar”, però el que vertaderament ha comportat una onada d’indignació ha arribat més tard.

Fins ara el Gobierno no havia concretat que la quota del 6% només té efectes a les plataformes amb seu a Espanya i, per tant, no afecta el catàleg de Netflix, HBOMax o Amazon Prime. Com era d’esperar, la notícia ha estat àmpliament comentada a les xarxes socials.

Publicitat

Josep Costa ha expressat el seu malestar amb una contundent piulada i ha escrit a Rufián per demanar-li si coneix “l’expressió que diu Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me!” (“Si m’enganyes una vegada, la culpa és teva. Si m’enganyes dues vegades, la culpa és meva”). En la mateixa línia, l’exvicepresident del Parlament també li pregunta: “Fins quan et deixaràs humiliar pel PSOE i els Comuns?”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut