Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El preu d’instigar l’odi contra Catalunya: Alberto Carlos Rivera dimiteix

|

- Publicitat -

Alberto Carlos Rivera ha estat l’artífex de la victòria de Vox i de la seva pròpia derrota: el seu discurs catalanofòbic i ultra nacionalista espanyol juntament amb els seus pactes que han blanquejat la ultradreta més extrema han pràcticament eliminat del mapa electoral el partit taronja.

Ciudadanos té menys escons que Esquerra. Només 10 diputats i n’ha perdut quasi 50. Aquest enfonsament ha accelerat la dimissió del gran perdedor del 10-N: Alberto Carlos Rivera.

Publicitat

Segons informen diferents mitjans de la Meseta i confirma TV3, el dissortat Rivera hauria presentat la seva dimissió a l’executiva del partit i ara a les 12h del migdia farà una atenció als mitjans per a comunicar-ho on no acceptarà cap pregunta de la premsa.

Rivera, doncs, es farà fonedís al panorama polític espanyol i deixarà tot el seu espai que ha creat a través de la crispació i la vilesa a un partit més ultra encara, Vox. Ja ho diuen tots els analistes, abans de quedar-te amb la còpia es vota l’original.

L’executiva de Cs es dissol i el consell general del partit nomenarà una gestora en 15 dies

L’executiva de Cs s’ha dissolt després de la dimissió del president del partit, Albert Rivera, i pren les regnes de la formació el seu consell general, el màxim òrgan del partit entre assemblees. Segons han explicat fonts de Cs, el consell general es reunirà en 15 dies per nomenar una gestora i convocar una assemblea general extraordinària del partit, que haurà de triar nou líder. El consell general de Cs està format per unes 160 persones entre els membres de l’executiva permanent, portaveus dels comitès autonòmics i membres triats a l’anterior assemblea.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut