Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PP prepara una coalició amb Cs si es repeteixen les eleccions espanyoles

|

- Publicitat -

Sentit d’Estat de l’unionisme: el PP vol anar en coalició amb Ciudadanos a Catalunya si hi ha repetició d’eleccions generals, amb una fórmula idèntica que no els ha anat malament a Navarra, segons fonts de Gènova consultades pel diari Vozpópuli.

Segons el mitjà citat, el PP ja ho va intentar per a les eleccions municipals però la figura de Manuel Valls ho va acabar impedint. Ara, aquesta possibilitat torna a plantejar-se pels despatxos de la seu de Génova. En el cas que Pedro Sánchez decideixi convocar noves eleccions, una vegada que hagin fracassat els seus intents d’investidura, es buscaria la coalició sota el nom de “Cataluña suma”, al mateix estil que a Navarra.

Publicitat

La idea també es projecta si hi ha eleccions catalanes. Els populars creuen que aconseguirien fins i tot millors resultats que per separat. Tot i que encara no hi ha hagut reunió formal per abordar aquest tema el mitjà citat explica que hi ha factors que poden influir directament a impulsar-la o no. Un d’ells és la sentència al judici farsa contra els presos polítics independentistes.

Et pot interessar  ERC pregunta a Puigdemont si Junts tornarà a investir Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut