Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

El portaveu de Vox a Múrcia diu “puta” a la ministra de justícia espanyola

On és Inés Arrimadas? Per molt menys va aconseguir que fessin fora Toni Albà del Polònia

Redacció
Redacció 23/06/2019
Juan José Liarte, Vox Murcia

En menys de 24 hores, dos dirigents del sud d’Espanya de Vox han mostrat una greu actitud masclista i amb perilloses declaracions. Si ahir el líder de Vox al Parlament Andalús reflexionava sobre la sentència de la manada que fins i tot un impotent podrà anar a la presó i que ara és més segur fer sexe amb prostitutes, avui ha estat el torn del portaveu de Vox a l’Assemblea Regional de Múrcia, Juan José Liarte.

Amb un text al seu perfil de Facebook ha dit “puta” i “tiparraca” a la ministra de Justícia en funcions dels PSOE, Dolores Delgado, en resposta a unes declaracions de la socialista on afirmava que Vox no defensa la Constitució.

Liarte ha dit exactament que”la tiparraca aquesta és una mentidera, i els seus socis filoetarres així ho proclamen”.

El polític murcià ha advertit al seu compte de Facebook que “un inspector de Policia a qui vaig conèixer, que bé podria ser un personatge de Pérez Reverte, però de fet no ho és, ja m’ho va advertir fa molts anys: D’una puta només pots esperar putades”.

On és Inés Arrimadas?

Qui va ser líder de Ciudadanos a Catalunya i que ja ha marxat a fer carrera a Madrid, Inés Arrimadas, mà dreta d’Alberto Carlos Rivera, fa dies que fuig d’estudi quan li pregunten pels pactes de la seva formació amb Vox. Després d’aquestes infames declaracions, és convenient preguntar-se ‘on és Inés Arrimadas?’.

Cal recordar que l’ultra va aconseguir que acomiadessin Toni Albà de Polònia per un poema de to humorístic i que ella va interpretar que se li deia puta iniciant una campanya contra l’actor i humorista català i avivant la crispació social de la qual viu el seu partit.