Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024
Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024

El portaveu de Vox a Múrcia diu “puta” a la ministra de justícia espanyola

|

- Publicitat -

En menys de 24 hores, dos dirigents del sud d’Espanya de Vox han mostrat una greu actitud masclista i amb perilloses declaracions. Si ahir el líder de Vox al Parlament Andalús reflexionava sobre la sentència de la manada que fins i tot un impotent podrà anar a la presó i que ara és més segur fer sexe amb prostitutes, avui ha estat el torn del portaveu de Vox a l’Assemblea Regional de Múrcia, Juan José Liarte.

Amb un text al seu perfil de Facebook ha dit “puta” i “tiparraca” a la ministra de Justícia en funcions dels PSOE, Dolores Delgado, en resposta a unes declaracions de la socialista on afirmava que Vox no defensa la Constitució.

Publicitat

Liarte ha dit exactament que”la tiparraca aquesta és una mentidera, i els seus socis filoetarres així ho proclamen”.

El polític murcià ha advertit al seu compte de Facebook que “un inspector de Policia a qui vaig conèixer, que bé podria ser un personatge de Pérez Reverte, però de fet no ho és, ja m’ho va advertir fa molts anys: D’una puta només pots esperar putades”.

On és Inés Arrimadas?

Qui va ser líder de Ciudadanos a Catalunya i que ja ha marxat a fer carrera a Madrid, Inés Arrimadas, mà dreta d’Alberto Carlos Rivera, fa dies que fuig d’estudi quan li pregunten pels pactes de la seva formació amb Vox. Després d’aquestes infames declaracions, és convenient preguntar-se ‘on és Inés Arrimadas?’.

Cal recordar que l’ultra va aconseguir que acomiadessin Toni Albà de Polònia per un poema de to humorístic i que ella va interpretar que se li deia puta iniciant una campanya contra l’actor i humorista català i avivant la crispació social de la qual viu el seu partit.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut