Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

El perfil oficial del camp de concentració d’Auschwitz renya Pérez-Reverte pel seu humor negre

L’escriptor i periodista espanyol Arturo Pérez-Reverte, també membre de la Reial Acadèmia Espanyola des del 2003 i que ha protagonitzat sovint picabaralles a Twitter com quan va insultar Julian Assange […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 02/01/2019
Arturo Pérez-Reverte

L’escriptor i periodista espanyol Arturo Pérez-Reverte, també membre de la Reial Acadèmia Espanyola des del 2003 i que ha protagonitzat sovint picabaralles a Twitter com quan va insultar Julian Assange per defensar els independentistes o que assegura que els republicans estan adoctrinats i que és impossible raonar-hi, li ha caigut una bona plantofada a les xarxes.

Aquest cop ha rebut de valent per part del perfil oficial del Memorial d’Auschwitz, un dels camps de concentració nazis més mortífers i que es troba a Polònia.

El periodista espanyol havia fet broma amb un tuit que explicava que volia escriure una novel·la sobre Auschwitz però que tots els personatges estaven usats. I el mateix amb altres camps com el de Mauthausen o Treblinka.

El seu comentari, com no podia ser d’una altra manera, ha generat diferents respostes a les xarxes, atiant un humor negre que ha estat frenat pel perfil oficial del Memorial d’Auschwitz i en castellà.

El tarannà espanyol conegut com el “sostenella y no enmendalla” ha fet que l’escriptor s’atrevís a contestar amb el característic to prepotent del murcià.