Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El perfil oficial del camp de concentració d’Auschwitz renya Pérez-Reverte pel seu humor negre

L'escriptor espanyol feia broma sobre la quantitat de novel·les que hi ha sobre l'extermini als jueus per part dels nazis

|

- Publicitat -

L’escriptor i periodista espanyol Arturo Pérez-Reverte, també membre de la Reial Acadèmia Espanyola des del 2003 i que ha protagonitzat sovint picabaralles a Twitter com quan va insultar Julian Assange per defensar els independentistes o que assegura que els republicans estan adoctrinats i que és impossible raonar-hi, li ha caigut una bona plantofada a les xarxes.

Aquest cop ha rebut de valent per part del perfil oficial del Memorial d’Auschwitz, un dels camps de concentració nazis més mortífers i que es troba a Polònia.

Publicitat

El periodista espanyol havia fet broma amb un tuit que explicava que volia escriure una novel·la sobre Auschwitz però que tots els personatges estaven usats. I el mateix amb altres camps com el de Mauthausen o Treblinka.

El seu comentari, com no podia ser d’una altra manera, ha generat diferents respostes a les xarxes, atiant un humor negre que ha estat frenat pel perfil oficial del Memorial d’Auschwitz i en castellà.

El tarannà espanyol conegut com el “sostenella y no enmendalla” ha fet que l’escriptor s’atrevís a contestar amb el característic to prepotent del murcià.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut