Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El Gobierno vol tirar pel dret i demanar una pròrroga de l’estat d’alarma d’un mes i no de quinze dies

|

- Publicitat -

Centralitzar, ordenar i manar. El Gobierno “més progressista de la història d’Espanya” s’ha acostumat a l’estat d’alarma i li fa mandra acomplir les normes i haver de buscar les complicitats cada 15 dies per a prorrogar-lo.

És per això que l’executiu de Pedro Sánchez, el del diàleg, estudia demanar una pròrroga de l’estat d’alarma d’un mes i no de quinze dies, com havia fet fins ara, segons ‘El Confidencial’. El president de l’executiu, Pedro Sánchez, estaria valorant fer canvis en la cinquena pròrroga perquè l’extensió s’allargui fins a finals de juny.

Publicitat

D’aquesta manera i davant les creixents dificultats per aconseguir suports al Congreso per aprovar allargar l’estat d’alarma, Sánchez podria garantir-se aquest instrument fins al final de la desescalada, prevista a finals de juny, si no hi ha complicacions. El PP ja ha avançat que votarà ‘No’ a la següent petició de prorrogar l’estat d’alarma i l’executiu està en converses amb Cs, que encara no ha aclarit si tornarà a votar ‘sí’.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut