Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Gobierno aparta Salvador Illa en la gestió de la crisi del coronavirus

|

- Publicitat -

El PSC ja s’havia quedat amb un ministeri menor, el de sanitat, degut que moltes Comunitats Autònomes tenen transferides aquestes competències. Amb la crisi mundial per l’aparició del coronavirus, que l’OMS ha qualificat d’epidèmia, el ministre Salvador Illa havia començat a fer compareixences i a donar la cara per l’executiu sobre les gestions del Gobierno per a afrontar el complicat repte de protegir els ciutadans davant aquesta pandèmia.

Però aquest protagonisme s’ha acabat i el Gobierno aparta Salvador Illa i col·loca al capdavant de la gestió per combatre el coronavirus a la vicepresidenta Carmen Calvo. Així doncs, el Consell de Ministres ha donat llum verda a la creació d’un Comitè de Coordinació Interministerial davant l’amenaça del coronavirus.

Publicitat

Es tracta d’un grup de treball en què “es farà seguiment i avaluació de la situació i es coordinarà la resposta transversal del Gobierno davant de qualsevol eventualitat que es pogués produir”. Un nou òrgan que comandarà Carmen Calvo que n’assumeix la presidència mentre que la vicepresidència l’ostentarà Salvador Illa. Així mateix, comptarà amb vocals de la gran majoria dels ministeris.

Et pot interessar  Bolaños espera que Sánchez continuï: "No ens poden doblegar amb mentides i boles"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut