Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El candidat al Constitucional proposat pel PP ignora que és incompatible amb el càrrec

|

- Publicitat -

Enrique Arnaldo, un dels dos candidats que el PP proposa com a magistrat del Tribunal Constitucional (TC), considera que pot ignorar la llei que impedeix als funcionaris exercir càrrec en empreses que obtinguin contractes públics, com explica el mitjà InfoLibre.

El candidat dels populars està envoltat d’escàndols. Entre març de 2010 i juliol de 2011 va estar imputat en el cas Matas, del corrupte expresident del PP balear. Així mateix, unes escoltes policials del cas Lezo van demostrar el 2016 que feia trampes per aconseguir un fiscal “bo” a l’expresident madrileny Ignacio González.

Publicitat

Ara, l’Agencia Tributaria ha revelat que Arnaldo va ingressar entre 2003 i 2008 un milió d’euros gràcies a contractacions a dit, en la seva majoria atorgades per administracions del PP. Els populars, que ja han demostrat que se senten còmodes entre corrupteles, ignoren que la Llei d’Incompatibilitats i l’Estatut del Personal del Congreso fan que el seu candidat no sigui compatible amb el càrrec al TC.

 

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut