Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Crítiques als germans Roca i Ferran Adrià per defensar l’Estat en un vídeo d’España Global

Tret al peu: manipulen el vídeo amb un doblatge que destrossa la #MarcaEspaña

Gerard Sesé 20/06/2020

Hi ha persones nascudes a Catalunya que fa temps que han demostrat la seva fèrria i fanàtica defensa de la unitat d’Espanya i que s’han posicionat de manera ultra a favor del nacionalisme espanyol més caspós com Isabel Coixet Pau Gasol, unes de les celebrities que surten al nou vídeo d’España Global, l’entitat del Gobierno que té com a objectiu netejar i blanquejar a escala internacional la imatge (sovint degradada) d’Espanya al món.

Però en aquesta ocasió ha fet molt mal a molts catalans demòcrates que el vídeo que blanqueja les clavegueres de l’Estat hi apareixin dels cuiners germans Roca i Ferran Adrià. La xarxa s’ha omplert de missatges de decepció i tristesa en veure alineades aquestes icones del Principat amb l’Estat corrupte, borbònic i maquiavèl·lic com ho és l’espanyol.

Un doblatge que ho canvia tot

Davant l’infame vídeo d’España Global (un més de molts) usuaris han decidit manipular el vídeo amb un doblatge que diu tot el contrari del que l’entitat espanyolista governamental volia dir, és a dir, que diu les veritats més incòmodes que España Global vol amagar.

Com no podia ser d’una altra manera, el vídeo s’ha fet viral a les xarxes més, fins i tot, que l’original.