Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Crítiques al PSOE per assegurar que la matança de toros a les places és cultura

|

- Publicitat -

Tot just fa poc més d’una setmana us explicàvem que el Parlament Europeu va votar a favor de deixar de subvencionar la tauromàquia a través de la Política Agrària Comuna, coneguda com la PAC, una política de subvencions molt qüestionada perquè provoca l’empobriment dels països en vies de desenvolupament, ja que els fa absolutament vulnerables a l’exportació de productes agrícoles.

Tot i això, pel PSOE, un dels dos partits que forma “el Gobierno més progressista de la història” considera que la tauromàquia, les matances a les places de toros, és “cultura”.

Publicitat

Així es desprèn del tuit que han fet des del perfil oficial on asseguren que el Gobierno ajudarà al sector cultural i hi posen una fotografia d’una plaça de toros. Tota una declaració d’intencions. Com no podia ser d’una altra manera, la piulada s’ha fet viral a les xarxes, acumulant crítiques i retrets.

Et pot interessar  VIDEO | Vilagrà avisa que el finançament és un compromís de Sánchez: "Si no compleix, que no esperi un xec en blanc"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut