Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Edició 860
La República

Conxorxa interna a Ciudadanos per enderrocar el seu líder a la Junta d’Andalusia

Un popular tuitaire assegura que l’actual conseller d’Ensenyament, Javier Imbroda, va entrar al partit amb la promesa d’Albert Rivera de fer fora Juan Marín

Redacció
Redacció 06/08/2019
Imatge conjunta d'Albert Rivera, Juan Marín i Inés Arrimadas / Ciudadanos

Nou escandol mediàtic al voltant de Ciudadanos, en aquest cas a la Junta d’Andalusia. Segons la versió de Jesús Candel, un personatge molt popular a les xarxes socials; Javier Imbroda, conseller d’Ensenyament, va entrar al partit amb la promesa d’Albert Rivera de fer fora Juan Marín, vicepresident del govern andalús. “Aquest tio és un inútil i un venut del PSOE”, aquestes són les paraules que Candel assegura haver escoltat per boca d’Imbroda.

 

Més problemes pels taronges al País Valencià

D’altra banda, s’ha fet pública la mala relació entre el secretari d’organització de Cs al País Valencià, Emilio Argüeso, i el síndic del partit a les Corts, Toni Cantó. La tensió és cada cop més evident -sobretot, pel que fa al repartiment de les estructures de poder després de les darreres eleccions municipals- i Cantó ha estat fins i tot apartat d’algunes de les darreres decisions com l’elecció dels nou assessors del partit (malgrat que només tenen dos diputats) a la Diputació d’Alacant.

Relacionats