Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Condemnat un Guardia Civil per col·locar una càmera oculta al bany d’una amiga per gravar-la nua

|

- Publicitat -

Un guàrdia civil ha estat sancionat amb quinze mesos de suspensió després d’haver estat condemnat per col·locar una càmera oculta al bany d’una amiga per gravar-la nua. El Tribunal Militar Central ha confirmat la sanció imposada pel director general de la Guàrdia Civil, que també implica que no podrà tornar a treballar a Múrcia durant els propers dos anys.

L’agent, segons la sentència a la qual ha tingut accés la Cadena SER, estava destinat a Palmar i va acceptar una condemna de vuit mesos de presó per un delicte contra la intimitat: col·locar una càmera oculta al bany d’una amiga “amb intenció de gravar la víctima quan es tragués la roba per dutxar-se”.

Publicitat

Una condemna per la via penal que ara també s’ha traduït en una sanció administrativa que acaba de confirmar el Tribunal Militar Central: quinze mesos de suspensió d’ocupació per una falta molt greu de “cometre un delicte dolós condemnat per sentència ferma que causi greu dany als ciutadans”, a més de la prohibició de demanar destinació a Múrcia durant dos anys.

La imatge del cos, tocada

El Tribunal recorda a l’agent que” la comissió per un Guàrdia Civil de delictes com aquest suposa una vergonya per al crèdit, la imatge i el prestigi de el cos a què pertany”. També li etziba al policia que els guàrdies civils tenen un “plus” de moralitat i una exemplaritat en la seva actuació social”. La resolució encara es pot recórrer davant el Tribunal Suprem.

Et pot interessar  En llibertat provisional el talp dels Mossos a la Guàrdia Civil i presumpte blanquejador de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut