Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ciudadanos segueix fent aigües per tot arreu: el senador Javier Alegre es dona de baixa

|

- Publicitat -

Més baixes, desavinences i topades polítiques a Ciudadanos: El senador català Francisco Javier Alegre ha comunicat la seva decisió d’abandonar Cs després de vuit anys de militància, encara que manté la seva acta com a regidor a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) en el grup dels no adscrits i no s’ha pronunciat sobre el seu escó en la cambra alta espanyola.

Segons ha informat el mateix Alegre, se’n va “destrossat” de la formació ‘taronja’ per la derrota electoral de la tardor passada i per la reformulació orgànica aprovada en l’última assemblea en la qual va ser ratificada Inés Acostades com a líder de Cs.

Publicitat

Javier Alegre ha traslladat la seva decisió a la direcció del partit i els ha proposat quedar-se com independent dins de la corporació de Sant Feliu de Llobregat, cosa que no ha estat acceptat per la formació ‘taronja’, de manera que finalment seguirà sent regidor al grup dels no adscrits.

No obstant això, Javier Algre no s’ha pronunciat sobre la seva acta a la cambra alta, on va entrar per designació de Parlament.

Aquest parlamentari va ser un dels primers senadors que va tenir la formació ‘taronja’, i ha tingut un especial protagonisme en les comissions de la Cambra.

Et pot interessar  Ciudadanos, de fracàs en fracàs fins a la seva liquidació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut