Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Ciudadanos reconeix que el seu votant és d’ultradreta

|

- Publicitat -

Ciudadanos ha descobert la sopa d’all: el seu èxit electoral i els seus votants eren d’ultradreta. Per a arribar a aquesta conclusió que era un secret a veus ha hagut de realitzar una exaustiva anàlisi dels resultats de l’10-N.

I és el que el partit catalanofòbic es desinfla per tot arreu. El CEO ha publicat avui mateix l’última onada on també pronostica una espectacular davallada a la meitat de vots i escons. Cal recordar que el partit ultra ha perdut 1,5 milions de vots a les últims eleccions. La majoria de les paperetes van passar a l’ala més ultra: el PP i Vox.

Publicitat

Així ho explica Publico.es, que fonts de l’actual direcció taronja, una gestora després de la renúncia d’Alberto Carlos Rivera, revelen on han anat a parar els seus vots perduts. La majoria al bloc de la dreta: 800.000 al PP i 650.000 a Vox. També el PSOE va rebre exvotants dels taronges, aproximadament uns 200.000. Asseguren que gairebé un milió de vots, uns 900.000, se’n van anar a l’abstenció. Les citades fonts detallen, però, que no és el PP el partit que millor ha canalitzat el descontentament dels exvotants de Ciutadans, sinó Vox. Des 2016, el seu electorat ha preferit, majoritàriament a l’extrema dreta sobre els ‘populars’.

 

 

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut