Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Cayetana Álvarez de Toledo denuncia asetjament laboral de la direcció del PP

|

- Publicitat -

L’exportaveu del PP al Congrés i cap de llista del PPC, Cayetana Álvarez de Toledo, ha estat una de les cares més desagradables i menyspreables de l’unionisme contra els catalans. Gaudia de protecció del partit de Casado i, per tant, se sentia impune per dir-les de l’alçada d’un campanar.

Ara, però, l’amo l’ha abandonat i s’ha vist desemparada. Tant és així que la marquesa espanyola d’origen argentí ha denunciat aquest dimecres que la direcció del grup parlamentari del PP li fa mobbing, és a dir, assetjament laboral: no li permet formar part de la meitat dels diputats del grup que poden assistir presencialment al ple del Congrés.

Publicitat

Ho ha fet a través del canal de Youtube que ha obert per expressar-se, que ha batejat com a ‘CATilinarias I’. Els acords entre les formacions en motiu del coronavirus estableixen que només la meitat dels diputats de cada formació pot ser present a la cambra.

Segons ha afirmat, el partit li ha comunicat que només poden assistir al Congrés “els 44 diputats més importants” del grup, dels quals no forma part.

Et pot interessar  La justícia madrilenya cita com a investigat la parella d'Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut