Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Casado penja una foto de dol i en surt escaldat després d’un comentari de Green Peace

|

- Publicitat -

L’equip de comunicació de Pablo Casado volia retre un homenatge a les víctimes de la Covid-19 i ha penjat una peculiar foto que sembla més d’una revista de moda que no pas del cap de l’oposició d’una “democràcia” europea.

A la imatge es pot veure el líder del PP amb cara consternada, la mirada perduda, amb camisa blanca, sense americana, amb una corbata negre de dol i els punys tancats. La instantània està feta a un lavabo i es pot veure el reflex del polític i la seva esquena.

Publicitat

L’ONG més coneguda i internacional de defensa del medi ambient, Green Peace, amb només 3 paraules ha dilapidat la imatge i l’ha tornat viral, però en sentit de mofa i no pas de condol, com pretenien els populars.

Resulta que a l’aigüera del lavabo, l’aixeta està oberta i hi raja un cabal generós d’aigua. Green Peace ha compartit la fotografia tot cridant: “tanca l’aixeta!”. Ha tingut molt més èxit aquest comentari, amb més de 5.000 comparticions que no l’original de Casado. Coses de les xarxes…

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut