Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Casado demana a la policia espanyola que suavitzi la seva actuació contra els agricultors espanyols

|

- Publicitat -

Del “a por ellos” al “pobres ellos”. El líder del PP, Pablo Casado, ha demanat aquest dijous als comandaments polítics de la Policia Nacional que “ponderin la resposta” a les manifestacions d’agricultors després dels aldarulls que es van produir a Badajoz i que avui s’han repetit a Jaén. L’unionista afirmava que “a molts espanyols els ha preocupat”.

No només la mateixa violència policial no va preocupar a cap espanyol sinó que els seus líders polítics encara en volien més. Com que els agricultors que es queixen estan a l’oest de la península Ibèrica, el discurs és del tot oposat.

Publicitat

El polític conservador i ultranacionalista espanyol, duran una visita al lloc dels fets, ha recordat a la policia espanyola que “cal respectar el dret dels productors a manifestar la seva preocupació”.

Casado ha criticat que el Gobierno “no fa res” per negociar amb els Estats Units sobre els aranzels i ha lamentat que no hi hagi un diàleg social o es contemplin les circumstàncies dels diferents sectors a l’hora de “pujar” els costos laborals i fiscals.

Justament avui us explicàvem com fins i tot les víctimes, els agricultors atonyinats, es queixaven que la violència que ells havien patit “no s’havien atrevit a dur-la a terme contra els catalans“. Catalanofòbia en tots els estaments.

Et pot interessar  Cs s'enfonsa: no arriben a un pacte amb el PP per a concórrer junts al 12-M i Vázquez plega de la secretaria general de Ciutadans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut