Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cacen l’alcaldable per Madrid de Cs conduint i mirant el mòbil

|

- Publicitat -

L’alcaldable per Ciudadanos a Madrid, Begoña Villacís, ha estat caçada mirant el mòbil mentre conduïa. Una infracció penalitzada amb 200 euros i la pèrdua de 3 punts del carnet.

La foto es va fer dissabte a la tarda, quan un conductor va immortalitzar Villacís amb les mans a la massa, i al mòbil millor dit quan estaven aturats en paral·lel a un semàfor.

Publicitat

Justament, segons l’ABC, la portaveu del partit de Rivera a la capital del regne d’Espanya sempre ha apostat per millorar la mobilitat al centre de Madrid i ampliant la mobilitat dels vehicles. Advoca a més per un protocol anticontaminació únic, com va dir a principis d’any en declaracions als periodistes: “La contaminació no es pot abordar amb pedaços i només incidint en aquesta zona; no es pot fer de dins cap a fora, la política de contaminació s’ha de fer en coordinació amb altres administracions, com amb el Consorci, amb la Comunitat i altres ajuntaments dins de l’àrea metropolitana”. Tot i això, com es veu a la fotografia, Villacís condueix un Range Rover, un vehicle d’alt consum.

No és la primera vegada que Villacís és multada. Hisenda va sancionar a la societat que té amb el seu marit per usar-la com a pantalla. La parella va carregar a l’empresa un mínim de 684.000 euros en despeses no deduïbles. Després de la sanció de 2016, sent Villacís regidora i administradora de la societat, Iuriscontencia va haver d’aflorar 483.000 euros en pèrdues.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut