Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Cacen l’alcaldable per Madrid de Cs conduint i mirant el mòbil

La regidora ja va ser multada per Hisenda per defraudar amb a través de la societat que té amb el seu marit

Redacció 13/05/2019
Begoña Villacís, dissabte passat a la tarda - @RAMONLINAZA

L’alcaldable per Ciudadanos a Madrid, Begoña Villacís, ha estat caçada mirant el mòbil mentre conduïa. Una infracció penalitzada amb 200 euros i la pèrdua de 3 punts del carnet.

La foto es va fer dissabte a la tarda, quan un conductor va immortalitzar Villacís amb les mans a la massa, i al mòbil millor dit quan estaven aturats en paral·lel a un semàfor.

Justament, segons l’ABC, la portaveu del partit de Rivera a la capital del regne d’Espanya sempre ha apostat per millorar la mobilitat al centre de Madrid i ampliant la mobilitat dels vehicles. Advoca a més per un protocol anticontaminació únic, com va dir a principis d’any en declaracions als periodistes: “La contaminació no es pot abordar amb pedaços i només incidint en aquesta zona; no es pot fer de dins cap a fora, la política de contaminació s’ha de fer en coordinació amb altres administracions, com amb el Consorci, amb la Comunitat i altres ajuntaments dins de l’àrea metropolitana”. Tot i això, com es veu a la fotografia, Villacís condueix un Range Rover, un vehicle d’alt consum.

No és la primera vegada que Villacís és multada. Hisenda va sancionar a la societat que té amb el seu marit per usar-la com a pantalla. La parella va carregar a l’empresa un mínim de 684.000 euros en despeses no deduïbles. Després de la sanció de 2016, sent Villacís regidora i administradora de la societat, Iuriscontencia va haver d’aflorar 483.000 euros en pèrdues.