Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Caçat Pedro Sánchez mentint matusserament al Congreso sobre la reputació internacional d’Espanya

|

- Publicitat -

Pedro Sánchez, i el seu Gobierno, ens té acostumats a fer passos en fals durant la nefasta gestió de la crisi causada per la Covid-19. Aquest cop, però, ha caigut els peus a la galleda i li ha sortit el tir per la culata a l’hora d’usar un informe de prestigi internacional per treure pit sobre les decisions preses per l’executiu espanyol.

Durant el discurs de Pedro Sánchez al Congreso el dimecres, defensava la seva gestió assegurant que Espanya es “troba al capdavant del món pel que fa a tests realitzats i que, a més, proporcionem les estadístiques més completes sobre la crisi”. Per legitimar el seu propi discurs va citar l’estudi de la Covid-19 d’una prestigiosa universitat britànica, la universitat d’Oxford.

Publicitat

Sánchez assegurava que la universitat d’Oxford, atorga a Espanya la puntuació més alta d’entre els països occidentals, 90 sobre 100, pel que fa al rigor en la resposta a la pandèmia”, deia el líder del PSOE.

Segons recull el digital ElIndependiente, l’afirmació de Sánchez és radicalment falsa. Fins a 9 països tenen millor puntuació que Espanya. Aquests són Itàlia, França, Àustria, Eslovènia, Nova Zelanda, Croàcia, Sèrbia o Romania obtenen una major nota que Espanya en el rànquing citat per Sánchez.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut