Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Borràs es desmarca de Jordi Sànchez: “No penso que hi hagi falta de lleialtat de grup ni excés de vanitat a Junts”

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament i membre de l’executiva de JxCat, Laura Borràs, ha discrepat de l’actual secretari general del partit, Jordi Sànchez. “No penso que hi hagi falta de lleialtat de grup ni excés de vanitat al partit”, ha dit en referència a les paraules utilitzades pel mateix Sànchez. En una entrevista a ‘Ràdio 4 i La 2, Borràs ha considerat una “riquesa” que hi hagi molta gent diferent dins de JxCat.

D’altra banda, ha confessat que durant molts anys va ser abstencionista a les eleccions i que mai va votar Jordi Pujol. Preguntada per si es presentarà per substituir Sànchez a la secretaria general, Borràs s’ha limitat a dir que està a disposició del que l’empenyi a fer la militància. I ha afegit que des del moment que hi és, hi és “a totes”.

Publicitat

Tot i no aclarir directament si es presentarà per liderar Junts en el pròxim congrés del partit que renovarà els càrrecs, Borràs ha dit que sempre està a disposició de la formació i ha afegit que és un “moment d’inflexió” a Junts i que ella mai ha defugit dels reptes perquè els veu com una “oportunitat”.

Borràs diu que té una “magnífica relació” amb Jordi Turull, que també sona com a possible candidat per substituir Sànchez. “Tothom vol veure pugnes a tot arreu”, ha conclòs.

Et pot interessar  'Junts+ Puigdemont per Catalunya', el nom de la candidatura del president a l'exili pel 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut