Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Ayuso diu a Torra que ella sí que recomana que la gent vagi a Catalunya

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha contestat aquest dilluns al seu homòleg de la Generalitat, Quim Torra, que “Catalunya és Espanya i Madrid estarà a disposició dels catalans sempre”. Ayuso surt així al pas de la recomanació de Torra als catalans de no viatjar a Madrid a causa de la pandèmia de la covid-19, que ha obligat a restringir els moviments a 37 zones bàsiques sanitàries de la comunitat madrilenya. En una entrevista a TVE Ayuso ha lamentat les declaracions de Torra i ha afirmat que ella recomana a la gent que segueixi “anant a Catalunya i donant suport als catalans”, i ha afegit no se n’alegra “quan a ells els ha anat pitjor” tal com no ho va fer, ha assegurat, “per la fuita massiva d’empreses a Madrid”.

“Catalunya és Espanya, li agradi o no”, ha reiterat Ayuso per afegir que considera més efectiu que les comunitats es donin suport que no pas “fer terrer, això és meu i només meu”. Per això ha advertit que “el que importa a una comunitat importa a les altres” i ha advocat perquè s’ajudin les unes a les altres en lloc de “llançar aquests missatges”.

Publicitat

Cal recordar que Torra ha recomanat aquest dilluns no viatjar a Madrid excepte que sigui per un cas excepcional i amb mesures de prudència. El cap de l’executiu també ha avançat que el Govern es planteja ampliar mesures de restriccions a Catalunya com tancar parcs infantils per evitar aglomeracions i ha demanat que es baixi el “ritme social”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut