Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Arrimadas a la deseperada: troben firmes falses en un manifest que demana fer-la líder de Cs

|

- Publicitat -

Ciudadanos és can pixa. La formació taronja, en vies de desaparèixer, viu una estampida de militans, diferents territorials enfrontades o queixes de militants per les males arts de les direccions. A tot això se li ha de sumar un nou escàndol i majúscul.

Aquest passat cap de setmana veia la llum un manifest intern signat per un centenar de militants que postulaven Inés Arrimadas a presidir el partit i a deixar de ser-ne la líder interina. El text, titulat Unidos y Adelante, ha perdut tota la seva credibilitat i ha demostrat com de desesperats estan alguns membres de Ciudadanos. El motiu és que hi ha persones que el firmen que han desmentit haver-ho fet, fins i tot, càrrecs de la formació taronja.

Publicitat

Segons informa la Cadena Ser, fins i tot hi figura el nom de Santiago Abascal fet que dilapida la veracitat dels suports a la portaveu al Congreso.

El secretari general de la Conselleria de Transparència, Ordenació del Territori i Acció Exterior de la Junta de Castella i Lleó, José Miguel García, va tuitar el següent: “Suggereixo que algú recondueixi aquest nyap telemàtic”, ha afirmat García, a més d’adjuntar una fotografia del seu nom en el llistat del manifest.

Fins i tot, una exdirigent del partit a Burgos va deixar entendre que es podrien haver comès il·legalitats: “si només poden signar els afiliats de Ciudadanos, és que estan utilitzant la base de dades del partit i és una pàgina privada”, una cosa contrària a les normes del partit i de la protecció de dades.

Tal com explica el diari Publico, actualment, la pàgina de la plataforma es troba desactivada i els impulsors del manifest han decidit retirar-lo, tot i que van aconseguir una xifra propera als 2.000 suports per Inés Arrimadas, segons han informat a la mateixa web abans de tancar-la.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut