Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Álvarez de Toledo creu que Felipe VI és qui encarna millor els valors del republicanisme

|

- Publicitat -

Qui fou la cap de llista del PP a Barcelona i ara és portaveu del PP al Congreso, Cayetana Álvarez de Toledo, ha defensat aquest dimarts en una entrevista a la televisió pública espanyola que a Espanya “qui millor encarna els valors clàssics republicans és el rei”.

Podria ser un discurs firmat per Manuel Valls, monàrquic espanyol i republicà francès, però no. La diputada d’origen argentí ha opinat així després del discurs d’ahir de Felipe VI. Segons Álvarez de Toledo, el Borbó encarna els valors de “llibertat, igualtat i fraternitat” del republicanisme, com també la Constitución de 1978″. Fins i tot, la diputada ha assegurat que “El rei em va commoure”.

Publicitat

Així mateix, ha aprofitat, com era d’esperar, per carregar contra els partits independentistes que ahir es van absentar de l’acte solemne d’obertura de la legislatura: “El rei va estar fantàstic, sobretot per l’espectacle que li van donar els cafres, que el van agredir. Li van cridar de tot, fins i tot franquista i poc demòcrata. Són falsos republicans”, ha subratllat tal com ha recollit ElDiario.es.

Álvarez de Toledo ha assenyalat els seus “profundes discrepàncies” amb Vox, però ha defensat que, davant “els socis de Sánchez”, és un partit que “no encoratja el cop d’Estat ni l’assassinat polític”.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut