Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Almenys 15 morts i 70 ferits en l’esfondrament d’una línia de metro a Ciutat de Mèxic

|

- Publicitat -

Almenys 15 persones han mort i 70 han resultat ferides la nit d’aquest dilluns en l’esfondrament de la Línia 12 del Metro de Ciutat de Mèxic, segons han confirmat les autoritats locals. L’accident s’ha produït sobre les 22.30 hores (hora local) a l’avinguda Tláhuac, a l’altura de l’estació d’Olivos, quan el pas elevat dels raïls s’ha enfonsat amb el metro, segons recull el mitjà mexicà ‘La Jornada’.

Fins al lloc s’han desplaçat equips de rescat que estan treballant per atendre les persones afectades i rescatar les que han quedat atrapades entre els vagons. Hi ha efectius de Protecció Civil del Govern de Mèxic, del Ministeri de Salut i del Govern de Ciutat de Mèxic. Els 70 ferits que ha confirmat la Secretaria de Gestió Integral de Riscos i Protecció Civil de Ciutat de Mèxic estan sent traslladats a l’Hospital d’Especialitats Belisario Domínguez, Hospital General de Tláhuac i Hospital General d’Iztapalapa.

Publicitat

La cap de Govern de Ciutat de Mèxic, Claudia Sheinbaum, ha informat de l’accident a través del seu perfil de Twitter, en una publicació en la qual ha explicat que es traslladava al lloc dels fets. “El que ha passat és que ha cedit una biga en el moment en què passava un tren. Es faran totes les investigacions fins a saber-ne les causes”, ha indicat Sheinbaum davant els mitjans des de la zona de l’accident.

De moment s’ha interromput el rescat perquè el tren “està molt feble” i els efectius esperen una grua per poder continuar, ha explicat la cap del Govern de Ciutat de Mèxic.

https://twitter.com/HamiltonYessica/status/1389448796434665474

Publicitat

Opinió

Minut a Minut