Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Illa intenta convèncer Aragonès d’un “canvi de rumb” en el que “el PSC juga un paper clau”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha intentat convèncer el president de la Generalitat, Pere Aragonès de la necessitat d’un “canvi de rumb” en el que “el PSC juga un paper clau”. En aquest sentit, ha remarcat que cal estabilitat: “Sortim d’una pandèmia i ara hi ha una guerra, és temps de tenir clar quin és el nostre camí i no de fer experiments ni vendre horitzons impossibles”.

El líder socialista ha protagonitzat un discurs ple d’incoherències en què demana a l’executiu que opti per deixar enrere la divisió i la confrontació, però al mateix temps l’acusa de “falta d’autoexigència, de lamentació permanent i de no assumir responsabilitats”.

Publicitat

Així, ha subratllat que ara és el moment de “polítiques d’identitats compartides i no de les identitats excloents que alguns persisteixen en defensar”. Per això, ha instat els catalans a apostar “per la bona política” socialista, sense explicar a què es refereix.

“Sánchez sap on ha d’estar”

Illa ha condemnat “la invasió” russa a Ucraïna i ha adulat la gestió del president espanyol, Pedro Sánchez: “Sap on hem d’estar i té clar quin és el nostre lloc”. També ha subratllat el paper de Josep Borrell, alt representant de la Política Exterior de la Unió Europea.

Et pot interessar  Urtasun insta Illa a abandonar el projecte de Hard Rock si vol fer un veritable pla contra la sequera
Publicitat

Opinió

Minut a Minut