Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Illa diu que Junqueras i Romeva no han de tenir “cap privilegi ni perjudici per ser qui són”

|

- Publicitat -

El ministre de Sanitat i secretari d’Organització i Acció electoral del PSC, Salvador Illa, ha indicat aquest dijous que els presos polítics Junqueras i Romeva tenen dret a rebre el mateix tracte que la resta de reclusos: “No han de tenir cap privilegi però tampoc han de tenir perjudici per ser qui són”, ha subratllat després que la Junta de Tractament del centre penitenciari de Lledoners hagi acordat que els dos puguin sortir de la presó tres dies a la setmana per treballar.

“Se’ls ha d’aplicar el reglament penitenciari per part de les autoritats competents, en aquest cas, les catalanes. Això sempre està sota la supervisió en última instància de les autoritats judicials”, ha asseverat en declaracions a Telecinco.

Publicitat

En relació amb les crítiques de l’oposició a l’Executiu pels permisos de Junqueras i Romeva, en les que el PP sosté que les sortides de la presó són “els primers fruits” de la mesa de diàleg entre el Gobierno i el Govern, el ministre ha assenyalat que “són critiques que cauen en sac trencat”.

Amb tot, ha manifestat que “no el sorprenen aquestes reaccions”, a la vegada que ha puntualitzat que el Gobierno “té una convicció i aposta pel diàleg”.

Et pot interessar  Aragonès acusa Illa de defensar la proposta de Cs sobre trilingüisme: "Cal un president que no abandoni la llengua mai"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut