Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Illa apressa ERC a complir els acords dels pressupostos del 2023 per a negociar els del 2024

Avisa que "si algú es pensa que hi haurà intercanvi de cromos, es pot endur un desengany"

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha avisat aquest dijous ERC que no hi haurà “canvi de cromos” en la negociació dels pressupostos. Així i tot, en la mateixa línia que s’ha expressat la presidenta del Parlament Anna Erra, el socialista s’ha mostrat disposat a negociar els comptes de la Generalitat del 2024 amb ERC i Junts, però assenyalant que primer cal que els republicans compleixin els acords pels comptes del 2023, que implicaven impulsar els macroprojectes com el Hard Rock, l’ampliació de la B-40 o de l’Aeroport del Prat.

Illa ha assegurat que si “algú pensa” que pot produir-se aquest “intercanvi de cromos” corre el perill d'”emportar-se un desengany”. “Em preocupa molt el valor de la paraula i de la signatura del president de la Generalitat”, ha afirmat en relació amb els incompliments que denuncien els socialistes, i ha insistit que si no es materialitzen “no hi ha possibilitat” d’obrir una nova negociació.

Et pot interessar  El govern de Collboni desvincula designar la prefectura de Via Laietana com a centre memorial d'un canvi d'usos immediat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut