Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Illa amb una insistència descomunal a Aragonès: “Encara no s’ha posat en marxa el diàleg entre catalans”

|

- Publicitat -

El líder del PSC, Salvador Illa no li marxa del cap la idea de celebrar la taula de diàleg entre catalans. El socialista detesta que la iniciativa no hagi tingut unbona rebuda i recrimina al president Pere Aragonès que encara no hagi convocat una “taula de partits per buscar un comú denominador” que resolgui l’afer català: “Encara no s’ha posat en marxa el diàleg entre catalans”, es queixa en una entrevista a El Periódico aquest dijous tot recordant que “ja hi ha un diàleg obert” entre el Govern i l’executiu espanyol.

Per al socialista, el “punt de consens en la societat catalana” es trobarà en “la millora de l’autogovern”: “No en la secessió ni en la recentralització”. En aquest sentit, Illa assegura que el “sentiment” independentista “cada vegada és menor” entre els catalans perquè estan “experimentant un canvi de fons cap al realisme, cap a l’acceptació del principi de realitat”, ha deixat anar sense cap mena d’escrúpol.

Et pot interessar  Illa crida els socialistes a la "resistència" i a "dir no a la política que deshumanitza l'adversari"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut