Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Iceta espolia Catalunya sense miraments: 97,5 milions per exposar la col·lecció Thyssen a Madrid

|

- Publicitat -

Tenir ministres catalans a Espanya segueix portant Catalunya a la ruïna. Aquest dimecres, el ministre de Cultura ha firmat un contracte juntament amb la baronessa Carmen Thyssen i el seu fill Borja per llogar la col·lecció Thyssen per 6,5 milions d’euros anuals durant els pròxims 15 anys. Això suma una xifra total de 97,5 milions d’euros que Iceta utilitzarà dels fons públics per tal que es puguin exposar aquestes obres al Museu Nacional Thyssen de Madrid.

Publicitat

En total són 330 obres, protegides per una garantia de l’estat de 1.700 milions de dòlars. El diari El País també remarca la lletra petita del contracte, que fins ara era secreta i revela detalls com el fet que els propietaris disposaran del dret de venta de tres de les obres de la col·lecció, excepte pel quadre més valuós, el “Mata Mua”.

Tot plegat, evidencia que un ministre català col·labora en la massacre espoliadora de l’estat a Catalunya, que d’aquestes obres només se’n beneficiarià un petit museu de Sant Feliu de Guíxols que exposarà obres d’autors catalans.

 

 

Et pot interessar  El PSOE refreda l'amnistia mentre advoca per la "coherència"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió