Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Iceta acusa l’independentisme del retrocés del català i demana: “Que ens ho deixin fer als que vam impulsar la immersió”

|

- Publicitat -

Miquel Iceta s’ha acomiadat aquest dissabte de la primera secretaria del partit amb un retret pel català als darrers governs independentistes. “Si s’ha produït un retrocés de la llengua catalana, no hi hauran tingut res a veure els governs que han tingut Catalunya els darrers anys?”, s’ha preguntat en el congrés extraordinari que oficialitzarà el relleu d’Iceta amb la ratificació de Salvador Illa com a primer secretari. En aquesta línia, ha fet un reclam: “Que ens ho deixin fer a nosaltres, que vam impulsar la immersió des de Santa Coloma! Que ens ho deixin fer a nosaltres, que en sabem!”. També ha retret les darreres declaracions de Pablo Casado (PP) a qui ha etzibat que “els nens catalans fan pipí”.

Iceta ha expressat que mai ha estat tan convençut com avui del camí que calia prendre a l’executiu: “Això no va de Miquel Iceta o de Salvador Illa. Això va del PSC, de Catalunya, d’Espanya; del nostre somni catalanista, federalista i europeïsta”. I ha rebutjat lliçons de ningú: “Lliçons, cap ni una; recordar la història i mirar endavant, sempre”. El ministre de Culutra i Esports també ha fet una repassada dels “moments difícils” que ha travessat el partit mentre ell n’ha estat al capdavant, i ha emplaçat la formació a “ser fidels” a la seva història i a “honorar-ne” les arrels.

Et pot interessar  El PSC afirma que el debat sobre el finançament marcarà la campanya electoral i creu que és gràcies a l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut