Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Guerra oberta al PP: Casado pica l’ullet a Ayuso dient que “no hi ha lloc per a personalismes”

|

- Publicitat -

El líder del PP, Pablo Casado, ha trencat el seu silenci sobre la batalla interna pel lideratge del PP de Madrid i ha avisat. “Som un gran equip, som una gran orquestra i aquí no caben els solistes, això no és un ‘talent show’ de megalomanies”, ha volgut deixar clar Casado, que no ha citat directament ni a Isabel Díaz Ayuso ni a Cayetana Álvarez de Toledo. “Al PP no hi ha lloc per a personalismes. No es pot arriscar la immensa responsabilitat que tenim en una foguera de les vanitats que no condueix enlloc”, ha continuat el president del PP en la cloenda del 16è Congrés del PP d’Andalusia. En paral·lel, Casado s’ha mostrat convençut que “la sorra del rellotge de Pedro Sánchez s’acaba”. “Ha arribat ja el nostre moment”, ha pronosticat.

“El canvi amb el PP és imparable. Sé el que he de fer i res ni ningú em despistaran d’aquest camí, que és arribar a temps de salvar Espanya de la ruïna”, ha assenyalat el líder del PP, que considera que la formació popular és la clar alternativa al govern de Sánchez “pesi a qui li pesi”. “Mai un govern que havia tingut tant com el de Sánchez havia permès que els espanyols tinguin tan poc. Els que venien a assaltar el cel, han acabat condemnant els espanyols a un infern”, ha criticat Casado, que retreu a l’executiu que “presumeixi d’ingressos” o parli d’un escut social amb quatre milions de parats, sis milions d’espanyols en risc de pobresa severa i un milió a les cues de la fam.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut