Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Graupera reconeix que tenia poques possibilitats d’entrar a l’Ajuntament de Barcelona i estudia presentar-se al Parlament

|

- Publicitat -
El candidat de Barcelona és Capital, Jordi Graupera, ha reconegut que tenien poques possibilitats d’aconseguir representació a l’Ajuntament de Barcelona. “No posem excuses”, ha dit. “Sabíem d’entrada que la visibilitat era difícil” però assegura que l’han aconseguit, “dins les nostres possibilitats”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio. Graupera ha explicat que a partir d’ara han de “reflexionar” sobre quina relació política han de tenir amb el país i “prendre decisions”. En aquest sentit, ha assegurat que el moviment Primàries continua tenint sentit a Catalunya, “sobretot ara que la cosa anirà pitjor”, opina, i “hem de valorar fer el salt al Parlament”, ha afegit. Graupera ha lamentat que els partits independentistes no s’hagin sumat al seu projecte i diu que la gent ha votat “pau indolora”.
Graupera considera que si els partits s’haguessin sumat a Primàries des del començament, s’estaria parlant d’una majoria a Catalunya de partits independentistes. Això, però, no ha estat possible, “perquè uns volen la unitat de la submissió i d’altres el pluralisme del partidisme”, opina.

El candidat de Primàries considera que els partits que se n’han sortit a les eleccions del 26-M “volen tancar el cicle de l’1 d’octubre amb una reculada”. Ara, però, Primàries tenen el deure, ha afegit, d’estar a l’altura de les expectatives i de representar els gairebé 30.000 votants que han tingut, “encara que sigui fora de les institucions”, ha conclòs.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut