Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Graupera càrrega contra Colau per no obrir els col·legis l’1-O

|

- Publicitat -
El candidat de Barcelona és Capital-Primàries, Jordi Graupera, ha acusat l’actual alcaldessa, Ada Colau, de “vendre’s” la ciutat a l’Estat. En l’acte central de campanya que la candidatura ha celebrat a la Plaça de Sants davant d’unes 600 persones, Graupera ha lamentat que Colau no obrís el col·legis l’1-0: “Hem viscut la ignomínia d’un govern municipal que l’1-O es va negar a obrir els col·legis i després va baixar a fer-se la foto”, ha dit.
L’alcaldable de Barcelona És Capital-Primàries ha assegurat que si surt escollit alcalde canviarà la cultura política del país. “Com ho vam fer l’1-O, quan vam fer les primàries amb més participació de la història de la ciutat. Serà una bola de neu que no podran aturar. Primer prendrem Barcelona i després prendrem el país”, ha dit.

El filosof creu que Barcelona es troba en una “cruïlla històrica” on la ciutat pot ser “de segona amb salaris baixos, plena de cotxes, contaminada…” o bé una “que confia en valors humans, creativitat, ciència, coneixement, honestedat”. I que és hereva d’un model que va ser ideat pel candidat d’ERC. “El va idear un senyor que es diu Ernest Maragall que en lloc d’habitatge de lloguer, el va fer de venda i es va vendre el sòl públic per eixugar les arques municipals del dèficit dels grans esdeveniments”.

L’acte ha comptat amb la participació de l’advocat de Clara Ponsatí i Aamer Anwar, qui ha assegurat que el dictador Francisco Franco “estaria molt orgulló de l’Espanya moderna, una Espanya que des de l’exterior és vista com un lloc on no s’hi respecten els drets humans, ni judicials, ni la llei internacional”. Ha insistit que “no és vista com una democràcia” i ha afirmat que per això “és hora de votar independència i Barcelona És Capital-Primàries”.
Et pot interessar  Joel Joan, el nou fitxatge de Ponsatí i Graupera per a la seva candidatura 'Alhora'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut