Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Gonzalo Boye reitera la seva innocència pel cas de Sito Miñanco i denuncia persecució judicial

|

- Publicitat -

L’advocat represaliat Gonzalo Boye ha presentat formalment un recurs contra el seu processament dictat per la jutge vinculada al PP María Tardón, vinculant-lo en un presumpte blanqueig de capitals per les activitats de Sito Miñanco, condemnat per narcotràfic. No cal dir que l’advocat de Puigdemont ha negat aquestes imputacions des del primer moment, i avui ho ha tornat a fer, considerant “arbitrària i parcial” la decisió, entenent que se l’ha “criminalitzat” per la seva activitat com a advocat.

En un article d’El País, recorden que la jutgessa atribueix haver intervingut en la confecció de contractes falsos per recuperar gairebé un milió d’euros procedents del narcotràfic de Sito Miñanco, fet que Boye assegura no haver confeccionat, recordant que no s’ha trobat res a cap registre que ha investigat la policia: ni al seu habitatge, ni al despatx, i ni tan sols al seu telèfon mòbil confiscat.

Publicitat

Finalment, l’advocat evidencia que hi ha “animadversió” contra ell per ser l’advocat de líders independentistes”, demostrant que les seves imputacions “són el resultat del tractament judicial com a col·laborador” encara que els seus testimonis “xoquin tossudament contra les dades objectives”.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut