Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Gonzàlez Cambray reconeix que la Generalitat no pot defensar la immersió al Turó del Drac

|

- Publicitat -

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez Cambray, ha posat de manifest l’atac a l’immersió lingüística que suposa el fet que la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya imposi el 25% de les hores lectives en castellà.

Gonzàlez Cambray ha emfatitzat que no hi ha un conflicte lingüístic a es escoles i exposa que el TSJC s’ha adreçat directament a la direcció de l’Escola Turó del Drac. Per tant, deixa clar que la conselleria d’Educació no és competent per poder-hi internvenir.

Publicitat

El conseller ha mostrat el seu ferm compromís de fer costat a la direcció dels centres que el tribunal amenaci, però ha evidenciat que no disposa de les competències per actuar al respecte.

González Cambray ha convocat una reunió amb diferents personalitats que actualment estan a la conselleria o bé que n’han format part per fer un anàlisi en profunditat sobre la situació de la immersió lingüística. Ernest Maragall, Clara Ponsatí, Meritxell Ruiz, Josep Bargalló, Irene Rigau, Marta Cid, Joan Maria Pujals, Joan Manuel del Pozo i Carme-Laura Gil hi participaran.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut