Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Gemma Geis parlarà avui en nom de Junts al ple per l’absència de Batet

|

- Publicitat -

Els diputats de JxCat Elsa Artadi i Albert Batet no podran assistir a la segona volta del debat d’investidura de Pere Aragonès d¡avui perquè estan confinats després d’haver estat contactes estrets d’un positiu en covid-19. Segons va explicar en roda de premsa la vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi, tant ella com el president del grup parlamentari van estar en contacte amb una persona que diumenge va ser diagnosticada com a positiva. Artadi ha detallat que la quarantena no afecta ningú més de la formació perquè el contacte es va donar després de la primera ronda del debat, el divendres. Els dos diputats de JxCat delegaran el seu vot al debat d’investidura en la portaveu de JxCat al Parlament, Gemma Geis.

Artadi ha assegurat que ni ella ni Batet tenen símptomes i ha explicat que estan a l’espera de fer-se una prova PCR aquest mateix dimarts o dimecres. De moment, ha dit, seguiran participant en les negociacions per a la investidura d’Aragonès de manera telemàtica.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut