Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Forta actuació dels Mossos en una protesta antifeixista contra Vox a Terrassa

La repressió policial deixa una vintenta de persones ferides, entre elles Maria Sirvent, diputada de la CUP

|

- Publicitat -

El partit feixista de Vox ha organitzat un acte a Terrassa en motiu de la commemoració de la Constitución i, a la mateixa hora, un grup d’antifeixistes s’han conjurat per boicotejar la concentració del partit ultra d’Abascal. Això ha portat moments de tensió. Els Mossos han activat un dispositiu per evitar que els manifestants es trobessin i a quarts de vuit de la tarda la policia catalana ha carregat fortament contra els antifeixistes.

A la plaça U de Maig, Vox ha homenatjat la Carta Magna mentre que, els grups republicans, s’han trobat a la plaça de l’Aigua i han cremat una Constitución i vàries banderes espanyoles.

Publicitat

La repressió policial deixa 20 persones ferides

L’últim balanç de ferits arriba a la vintena de persones, que s’han traslladat a l’Hospital de la Mútua de Terrassa. Entre elles es troba la diputada de la CUP Maria Sirvent, que l’ha ferit un tret de pilota de foam.

Aquesta no ha estat la única actuació d’aquest dijous dels Mossos. A Girona, les porres han deixat a ferits i almenys un detingut. 

Et pot interessar  Elena defensa la "coherència" de convocar la segona plaça de major dels Mossos i subratlla que "ja estava prevista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut