Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Ferreras, acorralat pels àudios de Villarejo: Va denunciar l’expresident de Madrid per afavorir Florentino Pérez

|

- Publicitat -

El diari Crnica Libre ha publicat nous àudios de l’excomissari José Manuel Villarejo, que tornen a apuntar cap a Antonio Garcia Ferreras i els seus tripijocs. Segons l’excomissari, el director de La Sexta hauria denunciat l’expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, amb l’únic objectiu d’afavorir el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, perquè li concedíssin unes obres. Villarejo ho va explicar al seu soci, Adrián de la Joya, en un dinar que es va fer el maig del 2016. “Va ser el relacions públiques del Reial Madrid”, assegura l’excomissari als àudios.

Segons el mateix Villarejo, Ferreras hauria denunciat Ignacio González el 2009 per una presumpta trama amb l’empresa que competia amb la constructora de Florentino Pérez per la concessió d’unes obres.

Publicitat

A més, en un altre àudio és el periodista Antonio Garcia Ferreras qui parla del cas amb el comissari José Luis Oliveras, que li retreu que filtrés la denúncia a la premsa. La justícia espanyola va acabar arxivant la denúncia.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut