Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Fernández se’n fot del català i l’euskera, però en surt escaldat

|

- Publicitat -

Alejandro Fernández ha intentat fer befa dels parlants de l’euskera i el català, però no li ha sortit gaire bé. El líder del Partido Popular a Catalunya ha cercat la complicitat del monolingüisme més ignorant amb una piulada absurda, en què ha compartit una foto de Pere Aragonès i Iñigo Urkullu per comentar, en castellà: “Y sin traductores…¿cómo lo harán?”.

És evident que el president de la Generalitat i el Lehenkadari saben parlar en castellà, perquè són bilingües, fet que la majoria de personatges ambaixadors de la castellanització no. Les reaccions a la piulada no s’han fet esperar. Alguns usuaris de Twitter han carregat contra Fernández recordant-li el nivell d’anglès de l’antic president de la seva formació, Mariano Rajoy. Altres han aprofitat per reflexionar sobre la demonització de la immersió lingüística i creuen que la reunió d’Urkullu i Aragonès de desembre demostra que efectivament aquest model educatiu no implica desconèixer la llengua castellana.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès crida comuns i Junts a "fer confiança" al pressupost: "Ningú amb voluntat real per avançar s’hi pot oposar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut