Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Feliu defensa la llista cívica malgrat les crítiques: “Els partits independentistes no generen prou confiança”

|

- Publicitat -

La presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Dolors Feliu, ha defensat en una entrevista concedida al diari ‘El Punt Avui’ la llista cívica que debat l’assemblea per presentar-se a les pròximes eleccions a la Generalitat de Catalunya. Segons Feliu, els partits independentistes “no generen prou confiança” i, per això, la proposta de la llista cívica ha generat un “debat intens” al si de l’assemblea.

La presidenta de l’ANC ha admès que la proposta ha comportat algunes dimissions (concretament, 13 persones del secretariat de l’entitat van dimitir), però ha contrarestat la controvèrsia afegint que el projecte “desperta il·lusió”. També ha qüestionat que una llista d’aquesta naturalesa pugui dividir el vot independentista en unes eleccions, ja que, segons ella, els partits que es presenten amb aquesta etiqueta “es diuen independentistes però ningú espera que facin la independència“. Feliu assegura que l’objectiu de la llista cívica és “trencar” aquesta percepció i ha afirmat que la finalitat de l’Assemblea és “somoure”.

Publicitat

La presidenta de l’ANC també ha opinat que l’independentisme està en “un moment de remuntada de la mobilització” i ha alertat que la societat catalana i l’independentisme han de decidir cap a on volen anar. En aquest sentit, Feliu s’ha mostrat convençuda que el moviment independentista continuarà “sortint al carrer”, mentre que l’estat espanyol no deixarà de “reprimir” l’independentisme.

Amb aquesta entrevista, Dolors Feliu ha posat sobre la taula la proposta de la llista cívica que es debat a l’Assemblea Nacional de Catalunya, i ha defensat la necessitat de presentar una alternativa als partits independentistes que, segons ella, no generen prou confiança entre la ciutadania. Feliu també ha deixat clar que el moviment independentista continua actiu i que no es resigna davant la repressió de l’estat espanyol.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell manté l'acte amb Aliança Catalana malgrat la prohibició del Secretariat Nacional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut