Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Feliu (ANC) reitera que la manifestació “no és en contra ERC ni ningú”

|

- Publicitat -

A cinc dies de la manifestació independentista de la Diada de l’11-S, la presidenta de l’ANC ha reiterat que no existeix “cap picabaralla amb ERC”.

Feliu en una entrevista a ‘Catalunya Ràdio’, ha assegurat que l’entitat té la voluntat de fer la independència i “esperonar les classes polítiques”. En aquest sentit, la líder de l’Assemblea ha afirmat que la convocatòria “no és en contra de ningú, i menys en contra de les institucions, però sí en contra de l’ús que se’n fa de les institucions”.

Publicitat

La presidenta de l’entitat respecta la decisió Aragonès, ja que tothom és “lliure de fer-ho”; malgrat això, ha deixat clar que “tothom pot interpretar” què significa que hi vagi o no. La presidenta s’ha posicionat després que Junqueras hagi expressat que la manifestació es fa “contra una part de l’independentisme” en declaracions a SER Catalunya, Feliu ho ha rebutjat. Ha raonat que mai han fet esment a cap partit en concret, que no ho han “focalitzat” en ningú, i que sempre es refereixen al 52% independentista “que no compleix”.

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut