Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Felipe VI, espantat pel coronavirus, també es planteja no assistir al MWC

|

- Publicitat -

Durant la tarda d’aquest dimecres se sabran les conclusions amb relació a si el Mobile World Congress d’aquest any segueix endavant, es cancel·la o es posposa. Mentrestant, el degoteig d’empreses que anul·len la visita a la capital catalana està sent constant els últims dies.

Qui tampoc té clar si anirà al congrés de telefonia més important de l’any, és el mateix rei Felipe VI, que per ara està pendent del que pugui passar amb el nou ‘Coronavirus’, malgrat que fonts de la Casa Real afirmin que per ara el monarca té previst viatjar a Barcelona com cada any. Aquesta suposada “por” de Felipe VI es reflecteix quan han anunciat que la seva agenda no es farà pública fins al 21 de febrer, és a dir, tres dies abans que comenci el MWC. D’aquesta manera, el rei evita explicar-se respecte a la decisió que prendrà, mentre hi hagi una possibilitat que el congrés no es celebri.

Publicitat

 

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut